+40-733 788 663

contact@tractariauto123.ro

Metalurgistilor 3, Brasov

Tractari auto in tara

S.C. FLORIPET SPEDITION SRL efectueaza non-stop servicii de tractari auto pe platforma, transport autoturisme si transport de marfuri in Brasov si oriunde pe teritoriul Romaniei. Serviciile sunt prestate cu autovehicule in stare perfecta de functionare, cu personal calificat si amabil, accentul punandu-se mereu pe calitatea serviciilor oferite pentru dumneavoastra.

Daca autoturismul se afla oriunde in tara, puteti conta pe noi! Oferim tractare rapida pe tot teritoriul tarii. Va oferim cel mai mic pret la serviciile de tractare auto si transport marfa. Fie ca este vorba de un autoturism sau de o autoutilitara, serviciile pe care vi le oferim sunt prompte si profeioniste. Venim in sprijinul celor care se afla in dificultate oriunde si oricand, indiferent de conditii sau de probleme.

Astfel va oferim urmatoarele servicii de tractari auto:

  • asistenta rutiera non-stop, va sta la dispozitie 24h din 24h, 7 zile din 7
  • tractari auto noi si secon-hand
  • remorcarea autovehiculelor, chiar daca are roti rupte sau blocate
  • tractari autoturisme pe platforma
  • transportul autoturismelor la atelierul auto dorit de dumneavoastra
  • incarcarea si descarcarea autovehiculului avariat, in conditii de siguranta
  • transport marfa                                                                                            

Datoita faptului ca detinem si autoutilitare de 3,5 tone, va ofeim si transporturi de marfuri, local sau pe intreg teitoriul Romaniei. Apelati cu incredere la serviciile noastre de tractari auto Brasov, indiferent de ora sau de anotimp.

 

 Cere o oferta acum

Ce spun

clientii nostri despre TractariAuto123.ro

ionut

"Apelati cu incredere! Oameni foarte prompti si seriosi. Am apelat la serviciile lor si am fost foarte multumit. Preturi foarte bune. Felicitari!"

ionut - Gavril Ionut Client

Cine suntem?


Tractari auto Brasov este o echipa dinamica si motivata, cu experienta in domeniul de tractari auto, care va sta la dispozitie 24h/24h, 7 zile din 7 cu servicii complete de tractari auto. Suficient este sa ne apelati la nr. tel. 0733 788 663, iar noi vom ajunge la adresa mentionata in cel mai scurt timp.

Tractari auto Brasov, ofera servicii de tractari auto pe platforma specializata, care este acolo oriunde si cand aveti nevoie. Efectuam servicii de tractari auto pe raza intregului jud. Brasov dar si in toata tara. Suntem dedicati muncii noastre, cu un personal calificat in tractari auto, la care  puteti apela oricand cu incredere. Oferim tractare auto de calitate, NON-STOP, indiferent de vreme si anotimp. Firma noastra de tractari auto este cea mai buna alegere daca ati avut un accident rutier sau orice alta defectiune si sunteti departe de casa, nu ramane decat sa sunati la tractari auto Brasov. Datorita faptului ca nevoile clientilor sunt variate, detinem si autoutilitare de 3,5t, cu care va asiguram si servicii diversificate de transport: transport marfa, mobila, diverse, asigurandu-ne ca va ajunge la destinatie in cele mai bune conditii. Serviciile sunt prestate cu autovehicule in stare perfecta de functionare, cu personal calificat si amabil. Scopul nostru este de a satisface clientii si partenerii nostri, de a va oferii tractari auto sau orice alte servicii de transport, de inalta calitate, la cele mai bune preturi.

Te-am convins? Contacteaza-ne acum!

Se incarca..