+40-733 788 663

contact@tractariauto123.ro

Metalurgistilor 3, Brasov

Tractari auto in Brasov

 

Suntem siguri ca inainte sa faci un drum cu masina, te asiguri mereu ca totul este in ordine. Cu toate acestea, uneori se intampla si lucruri neprevazute si mai putin placute.

S.C. FLORIPET SEDITION SRL. va ofera tractari auto, non-stop cu profesionalism, promptitudine si multa siguranta, la preturile cele mai bune. Serviciile noastre sunt oferite 24h din 24h, 7 zile din 7, deci ne puteti contacta la cu incredere ori de cate ori e nevoie.

Apeland la firma noastra de tractari auto veti putea beneficia de urmatoarele servicii:

  • Service auto autorizat - mecanica, electronica, tinichigerie si vopsitorie, revizii si orice e nevoie pentru intretinerea autovehiculului
  • Polite RCA - cu majoritatea companiilor de pe piata asigurarilor
  • Tractari auto - indiferent daca este accident sau este defect
  • Parcarea autovehiculului in conditii de siguranta
  • Transport marfa
  • Asistenta rutiera
  • Masina la schimb, contra cost.

Firma de tractari auto Brasov, asigura intreaga gama de servicii auto, atunci cand apar probleme cu autovehiculul dumnevoastra. Daca te afli in Brasov sau in Ghimbav, Fagaras, Sacele, Codlea, Cristian, Zarnesti, Feldioara, Halchiu, Rasnov, Predeal, Harman, Tarlungeni, Sercaia, Hoghiz, Bran, Moieciu, Prejmer, Sambata, puteti apela la nr. tel. 0733788633 iar noi putem sa va oferim cele mai rapide si cele mai bune servicii de tractari auto Brasov.

 

                                                                                                                                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Cere o oferta acum

Ce spun

clientii nostri despre TractariAuto123.ro

ionut

"Apelati cu incredere! Oameni foarte prompti si seriosi. Am apelat la serviciile lor si am fost foarte multumit. Preturi foarte bune. Felicitari!"

ionut - Gavril Ionut Client

Cine suntem?


Tractari auto Brasov este o echipa dinamica si motivata, cu experienta in domeniul de tractari auto, care va sta la dispozitie 24h/24h, 7 zile din 7 cu servicii complete de tractari auto. Suficient este sa ne apelati la nr. tel. 0733 788 663, iar noi vom ajunge la adresa mentionata in cel mai scurt timp.

Tractari auto Brasov, ofera servicii de tractari auto pe platforma specializata, care este acolo oriunde si cand aveti nevoie. Efectuam servicii de tractari auto pe raza intregului jud. Brasov dar si in toata tara. Suntem dedicati muncii noastre, cu un personal calificat in tractari auto, la care  puteti apela oricand cu incredere. Oferim tractare auto de calitate, NON-STOP, indiferent de vreme si anotimp. Firma noastra de tractari auto este cea mai buna alegere daca ati avut un accident rutier sau orice alta defectiune si sunteti departe de casa, nu ramane decat sa sunati la tractari auto Brasov. Datorita faptului ca nevoile clientilor sunt variate, detinem si autoutilitare de 3,5t, cu care va asiguram si servicii diversificate de transport: transport marfa, mobila, diverse, asigurandu-ne ca va ajunge la destinatie in cele mai bune conditii. Serviciile sunt prestate cu autovehicule in stare perfecta de functionare, cu personal calificat si amabil. Scopul nostru este de a satisface clientii si partenerii nostri, de a va oferii tractari auto sau orice alte servicii de transport, de inalta calitate, la cele mai bune preturi.

Te-am convins? Contacteaza-ne acum!

Se incarca..