+40-733 788 663

contact@tractariauto123.ro

Metalurgistilor 3, Brasov

Despre noi

Suntem o firma care ofera servicii complete, in domeniul de tractari auto si suntem siguri de calitatea serviciilor noastre. Va oferim varianta potrivita pentru dumneavoastra si gasirea unei solutii, pentru a indeplini cerintele legate de tractare auto in cele mai bune conditii.

FLORIPET SPEDITION SRL. efectueaza non-stop servicii de tractari auto pe platforma, cu multa seriozitate, siguranta si promptitudine. Oferim servicii de tractari auto, pe raza intregului jud. Brasov, dar si in toata tara. Oriunde te-ai afla si orice problema vei intampina, noi iti oferim servicii de tractari auto, 24 din 24, spre orice destinatie din tara, indiferent de vreme si anotimp. In caz de accident rutier sau o simpla defectiune a automobilului, intervenim prompt pentru a va oferi ajutor. Suficient este sa apelezi firma noastra de tractari auto la nr. tel.  0733788663 NON-STOP, iar noi vom ajunge la adresa mentionata pentru a rezolva problemele dumneavoastra in cel mai scurt timp. Suntem disponibili NON-STOP si oferim servicii de tractare,asistenta, depanare etc. cu ajutorul unei platforme avand o capacitate de 3 tone. Firma noastra va garanteaza rapiditatea si sigranta tractarii de autoturisme, autoutilitare, atv-uri, utilaje etc. Referitor la preturile noastre, o sa va convingeti, sunt cele mai avantajoase pentru dumneavoastra.

Asadar va stam la dispozitie NON-STOP cu serviciile noastre, dumneavostra va ramane doar sa ne contactati la nr. tel. 0733788663.

 

Istoric companie

FLORIPET SPEDITION SRL a luat fiinta in anul 2013, cu obiectul de activitate transporturi de marfuri. Tot in acelasi an am inceput sa facem distributie de marfuri, pentru mai multe firme, din Brasov dar si in toata tara. Datorita profesionalismului si promptitudinii noastre, am reusit sa mentinem colaborarea cu multe firme de renume din toata tara. Cum cererea pentru transportul de masini a devenit tot mai mare, am facut si pasul de a achizitiona vehicule de tractare auto. In momentul de fata, tot ce se leaga de tractarea auto si transportul de marfuri, sunt prioritatea noastra pentru a va oferi cele mai bune servicii. Serviciile de tractari auto si transport marfa sunt disponibile non-stop, 7 zile din 7.

 

 

 Cere o oferta acum

Ce spun

clientii nostri despre TractariAuto123.ro

ionut

"Apelati cu incredere! Oameni foarte prompti si seriosi. Am apelat la serviciile lor si am fost foarte multumit. Preturi foarte bune. Felicitari!"

ionut - Gavril Ionut Client

Cine suntem?


Tractari auto Brasov este o echipa dinamica si motivata, cu experienta in domeniul de tractari auto, care va sta la dispozitie 24h/24h, 7 zile din 7 cu servicii complete de tractari auto. Suficient este sa ne apelati la nr. tel. 0733 788 663, iar noi vom ajunge la adresa mentionata in cel mai scurt timp.

Tractari auto Brasov, ofera servicii de tractari auto pe platforma specializata, care este acolo oriunde si cand aveti nevoie. Efectuam servicii de tractari auto pe raza intregului jud. Brasov dar si in toata tara. Suntem dedicati muncii noastre, cu un personal calificat in tractari auto, la care  puteti apela oricand cu incredere. Oferim tractare auto de calitate, NON-STOP, indiferent de vreme si anotimp. Firma noastra de tractari auto este cea mai buna alegere daca ati avut un accident rutier sau orice alta defectiune si sunteti departe de casa, nu ramane decat sa sunati la tractari auto Brasov. Datorita faptului ca nevoile clientilor sunt variate, detinem si autoutilitare de 3,5t, cu care va asiguram si servicii diversificate de transport: transport marfa, mobila, diverse, asigurandu-ne ca va ajunge la destinatie in cele mai bune conditii. Serviciile sunt prestate cu autovehicule in stare perfecta de functionare, cu personal calificat si amabil. Scopul nostru este de a satisface clientii si partenerii nostri, de a va oferii tractari auto sau orice alte servicii de transport, de inalta calitate, la cele mai bune preturi.

Te-am convins? Contacteaza-ne acum!

Se incarca..